“SponsorKliks,
Header website

‘t Veertje 1 kampioen!

Op zondagmiddag 27 januari speelde ’t Veertje 1 tegen Geldrop. Een deel van de spelers was zich onderweg nog niet bewust van het feit dat ze deze zondag kampioen konden worden. Het kampioenschap was zeker als: er met 8-0 gewonnen werd of met een grotere overwinning gewonnen werd dan Scarabee tegen Alouette zou doen.

Want de competitie is nog niet ten einde, ’t Veertje heeft inclusief deze wedstrijd nog 3 wedstrijden te spelen en om zeker te zijn van het kampioenschap moet zo een paar weken voor het einde de voorsprong ruim genoeg zijn.

’t Veertje 1 bestaat uit vier vaste spelers en heeft helaas dit seizoen door langdurige blessure van Pim Verlangen diverse keren  gespeeld met invallers Mark Melick en Job van Zutven (tevens trainer). Gelukkig was deze zondag het team weer compleet. Om half 2 werd er dan ook begonnen aan de wedstrijd. De heren, Tim Hecotrs en Pim Verlangen moesten er even inkomen, maar in de tweede set was er de ruime overwinning. Ook de damesdubbel, gespeeld door Anne van Leuken en Annabel van Tilburg werd redelijk eenvoudig gewonnen. De eerste twee punten zijn binnen. Tijd voor de singels. Pim heeft een zware partij, met een niet altijd even sportieve tegenstander en verliest helaas in 3 sets. Anne speelt deze dag tegen een invaller en hoeft de shuttle maar rond te spelen om punten te scoren. Tim maakt het de eerste set spannend en wint die in de verlenging. Ook de tweede set werd gewonnen. Tenslotte Annabel, die speelt een leuke partij en wint ook haar singel. Een 8-0 overwinning zit er niet meer in, dus nu is het van belang wat Scarabee heeft gedaan. Helaas zijn deze uitslagen nog niet bekend, dus eerst de mixen spelen. Pim en Anne weten in twee sets te winnen. Tim en Annabel maken het spanneder, maar ook na 3 sets zijn de punten voor ’t Veertje. Een 7-1 overwinning…… zou Scarabee met 6-2 of minder gewonnen hebben??? Aan het eind van de middag verschijnt de uitslag op toernooi.nl en wat blijkt …. Scarabee heeft verloren i.p.v. gewonnen en daarmee is het kampioenschap een feit. De laatste twee wedstrijden hebben geen invloed meer op de uitslag.

Afgelopen donderdag werd dit kampioenschap in de sporthal in Boekel gevierd. De teamleden en trainer/invaller Job werden in het zonnetje gezet en er werd geproost met champagne. Op naar de 3e divisie, proficiat!

 

 

Terug