22 maart 2015 – Clubkampioenschappen

Op zondag 22 maart werden de jaarlijkse clubkampioenschappen bij ’t Veertje gehouden. Iedereen deed mee, vanaf de jongste groep 4-6 jarige tot de senioren. De allerjongste hadden een eigen strijd wie het langste hoog kon houden, het beste shuttles kon transporteren, etc. Vanaf 7 jaar oud werden er echt badmintonwedstrijden gespeeld in zowel de enkel als de dubbel.

Daarnaast was er dit jaar nog een verandering, want de oudste junioren hebben in de dubbels meegedaan met de senioren om zo wat ervaring op te doen en nieuwe verfrissende dubbels te creëren wat verassend leuke partijen gaf. Aan het eind van de sportieve dag volgende de prijsuitreiking en de loterij.

 

De wisselbekers gingen dit jaar met de volgende personen mee naar huis: Jacky Reijbroek (recreanten heren), Cas van Hout (junioren2 heren), Rebecca Verhofstadt (senioren dames), Roos Verhoeven (junioren2 dames), Evy Westhoff (pupillen), Jur van Zutven (mini’s), Kirsten Willems (aspiranten), Janske Croijmans (junioren1 dames), Lars Vorstenbosch (junioren1, heren) en Tim Hectors (senioren heren).

De  all round beker junioren was dit jaar voor Eva Verhoeven en bij de senioren nam Rebecca Verhofstadt de all round beker mee naar huis.

 

Op de foto’s de prijswinnaars per categorie.

Terug