afbeelding informatie

Lid worden?

Wil je lid worden? In de sporthal hebben we aanmeldformulieren liggen of download hier het aanmeldformulier. Deze kun je thuis printen, invullen en inleveren tijdens een trainingsdag.

 

Heb jij zin om eens een keer te komen kijken bij onze vereniging?
Jong en oud: iedereen is welkom bij ons.

De jeugd is onderverdeeld in diverse leeftijdsgroepen. Voor de overige jeugd is er ook bijna het heel jaar door de mogelijkheid om kennis te komen maken, echter kan het zijn dat het even niet uit komt met de soort training. Neem daarom wel eerst even contact op via jeugd@bcveertje.nl. Wij laten je dan weten of er plaats is in de betreffende groep en of het uit komt met de trainingen. Iedereen mag 3 keer gratis komen kijken en daarna willen we graag weten of je lid wordt.

Volwassenen kunnen het hele jaar door komen kijken en zijn elke woensdagochtend of donderdagavond welkom in Sporthal De Burgt.  Wil je meer info, neem dan contact op via info@bcveertje.nl.

Iedereen; jong en oud mag 3 weken gratis met ons mee trainen, zodat je zult ervaren hoe gezellig en sportief je bezig kan zijn. De eerste 3 weken zorgen wij dat er een racket voor je klaar ligt, dus trek je sportkleren en sportschoenen aan en kom gezellig meedoen. Voor de jeugd (m.u.v. bad-mini-ton, deze lenen materialen van de club) onder de 12 jaar is er een gratis racket als je inschrijft voor een lidmaatschap van 1 jaar!